ff

Workshops

YOGA EN MEDITATIE OP ZONDAG / ONLINE

ONLINE VIA ZOOM

Datum:
zondag 8, 15 en 22 november 
Tijd: 10.00 – 11.00
Kosten: € 35
Gegeven door: Patricia
Aanmelden: voor 7 november

Na betaling is je deelname definitief

NL28 TRIO 0197647413 o.v.v. je naam

Yoga op zondag, heerlijk 1 uur tijd voor jezelf op zondagochtend.

Via yogahoudingen, meditatie en diverse andere technieken ontdek je op een ontspannen manier een ander aspect van jezelf.  Je zult meer rust en kalmte ervaren.
Helemaal in de hectische maatschappij van tegenwoordig met alle indrukken is yoga en meditatie steeds meer nodig. De zintuigen worden in de huidige tijd op de proef gesteld. Sommige prikkels zullen onopgemerkt aan je voorbij gaan. Je verwerkt ze echter wel in je onderbewustzijn.  Al dat verwerken kost een hoop energie. Zoek de stilte in jezelf op.

Mediteren en yoga beoefenen kun je ook met geluid om je heen.
Ook al ben je thuis niet alleen, gun jezelf een moment om op te laden.

Tijdens deze lessen wordt ruim de tijd genomen om een houding op te bouwen en te verdiepen. Je komt in een tijdloos veld en ervaart de diepere werking van een asana (yogahouding).

De lessen zijn open voor iedereen met en zonder ervaring.

Na aanmelding en betaling ontvang je een email met verdere informatie.

 

YOGA EN SAVASANA CONCERT MET GANGA MA – GEANNULEERD IVM MAATREGELEN

Datum:  zondag 15 november 2020

Tijd: 14.00 – 16.00

Kosten: € 25

Ervaar het kalmerend effect van de eeuwenoude mantra’s, muziek en de stilte tijdens deze savasana concert.

Patricia zal je door middel van meditatieve yogahoudingen begeleiden om comfortabel in de savasana te kunnen rusten. Savasana wordt niet voor niets de belangrijkste yogahouding genoemd. Terwijl je stil ligt, komt je energetische systeem tot rust. Vandaar dat meestal aan het eind van een yogales de savasana aangenomen wordt.

Ganga’s mooie stem en gitaarspel brengen je naar een diepe ontspanning.  De eeuwenoude mantra’s staan bekend om een helend effect op lichaam en geest. Ganga Ma zingt in India tijdens satsangs van inspirerende spiritueel leraren en deelt ze ecstatic kirtan met mensen van over de hele wereld tijdens haar succesvolle ‘Kirtan Gatherings’ (samen zingen) in Rishikesh en Tiruvanamalai. Ze geeft ook graag savasana concerten, waarbij mensen liggend op een matje kunnen luisten naar de verstilde klanken van eeuwenoude sanskriet mantra’s. In de lente en zomer speelt Ganga Ma in Nederland in yogastudio’s en tijdens retreats.

Wanneer Ganga Ma zingt ervaren velen een gevoel van thuiskomen en proeven ze van de ontroerend diepe stilte en ruimte van het Hart. Eenvoud en authenticiteit kenmerken haar werk. Vaak speelt ze alleen, met slechts een gitaar en haar stem weet ze harten te openen.
Ganga Ma heeft twee cd’s opgenomen. ’Nature of Love’ en haar laatste cd ‘Bliss of Being’ zijn te beluisteren en te dowloaden via haar site www.soulfulsilence.com.

Alles wat je voor zondag 15 november nodig hebt is een eigen yogamat, deken, misschien een zacht laag kussentje voor onder het hoofd en misschien voor onder je knieholten, en zachte (warme) kleding. Misschien vind je een slaapzak om op te liggen ook wel fijn, alles mag.

Vanwege de coronamaatregelen is er beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Menu
Yogastudio Sense