ff

Workshops

Sound Bath

Datum: zondag 13 juni

Tijd sessie 1: 16.00-17.30

Tijd sessie 2: 19.00-20.30

Kosten: € 20

Door: Kimberley Ardaseer

Aanmelden via MomoYoga: https://www.momoyoga.com/yogastudio-sense/

 

Een Sound Bath is een prachtige afsluiting van je zondag. Gun jezelf dit moment van ontspanning en verbinding. Een moment om je over te geven aan wat aanwezig is en in het lichaam te zakken. 

De woorden Sound bath ofwel klankbad omschrijven het perfect. Je wordt omringd met trillingen en klanken waardoor je in een diepe ontspanning komt. De klanken en trillingen werken niet alleen op lichamelijk- maar ook op energetisch niveau. Ze ondersteunen bij het harmoniseren van de energie in en rondom het lichaam. Tijdens een Sound Bath wordt gebruik gemaakt van verschillende instrumenten zoals Tibetaanse- en kristallen klankschalen, een oceandrum, een rainstick, Sansula en koshi’s.

Je kunt het Sound Bath gebruiken om in het moment te zijn, te mediteren, of om het ‘drukke leven’ even los te laten. Ook is het Sound Bath een perfect moment om jezelf op te laden of juist om contact te maken met je gevoel of intuïtie. Tijdens het Sound Bath lig je 60-75 minuten op een yogamatje. Het is belangrijk je eigen yogamatje mee te nemen, (warme) comfortabele kleding te dragen en te zorgen voor een kussen en een dekentje. Als je comfortabel ligt kan niets de diepe ontspanning nog in de weg staan. 

 

Menu
Yogastudio Sense