ff

Sound Bath


 
Wanneer: Vrijdag 9 juni 2023
Tijd: 20.00-21.30
Kosten: € 22,50
Door: Kimberley Ardaseer
Locatie: Studio
 
Tijdens een Sound Bath worden klankschalen en andere instrumenten aangeslagen en bespeeld en word je omringt door de klanken en trillingen. Door het ‘’moeten’’ los te laten en te ervaren wat er in het lichaam aanwezig is, kunnen de klanken en trilling helpen balans in het lichaam en geest te brengen. Het werkt dus niet alleen op lichamelijk maar ook op energetisch niveau. Je kan het Sound Bath gebruiken om op te laden, te mediteren en contact te maken met je gevoel of intuïtie.

Tijdens een Sound bath wordt gebruikt gemaakt van Tibetaanse- en kristallen klankschalen, koshi's, een rainstick, een oceandrum, hapi drum en een sjamanen drum. Al deze instrumenten hebben een rijke geschiedenis in vele delen van de wereld. De instrumenten worden op verschillende wijze gebruikt bij rituelen, bij het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, healings, gebed en speciale gelegenheden.  

HANDIG OM TE WETEN
Trek warme en lekker-/loszittende kleding aan waarin je gemakkelijk kan liggen. Zorg voor een yogamatje, deken en kussen. Tijdsduur is +- 75 minuten en na het Sound Bath is er tijd voor thee.
 
Boek nu

Menu
Yogastudio Sense