ff

Sense Yogaweekend 2023

Wanneer: 20 t/m 23 oktober 2023
Waar: Lochem 

Kosten € 449

Door: Patricia

Ieder jaar een nieuw en inspirerend programma met Hatha Yoga in diverse uitvoeringen, meditatie in verschillende vormen, ademtechnieken, Yoga Nidra, Yoga Filosofie, wandelen en ieder jaar worden er nieuwe ervaren gastdocenten uitgenodigd voor mooie en inspirerende workshops.

Centrum Athanor is echt een schitterende plek voor bezinning met veel wandelmogelijkheden.

Ervaar de diepe rust en ontspanning tijdens dit weekend, wanneer je meer in contact komt met jezelf. Zelfs na het weekend zul je de doorwerking van dit ontspannen yogaweekend nog ervaren. Beginners en gevorderden kunnen meedoen.
Iedereen wordt begeleid op z'n eigen niveau.

Het zullen inspirerende dagen met hatha yoga worden in een pure, rustige vorm en onder professionele begeleiding. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, rust en stilte, voor gesprekken en gezelligheid.  Ervaar de natuur ten volle op het 3 hectare buitenterrein van het verblijf. Zonder je af op intieme plekjes voor totale rust of gebruik de steencirkel, het labyrint, de boomgaard of een van de velden.

Tussendoor is het ook heerlijk toeven op het terras en in de open kapschuur bij fris weer. Als je vroeg opstaat zie je misschien nog een zonsopkomst, ree of fazant.

Op 4 minuten loopafstand ontvangt het stille Landgoed Ampsen je graag met haar bossen, velden en heide. Hier vind je ruimte, natuur en rust. Ruimte voor verstilling en bezinning en ruimte voor ontmoeting, zowel met jezelf als met anderen die op je pad komen.

Oftewel een heerlijke plek om in te vertoeven en te wandelen. De kosten bedragen € 449 per persoon inclusief btw. Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen, alle vegetarische maaltijden, thee/koffie, heerlijke versnaperingen en workshops. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer! Bij een 1-persoonskamer geldt een toeslag van € 50 per persoon inclusief btw.

Ook bij Athanor zijn de kosten flink hoger geworden, waardoor de prijs bij Sense ook is verhoogd. Maar......  Het Yogaweekend 2023 duurt langer dan alle jaren ervoor. Aanvang is vrijdag vanaf 15.00 en het programma eindigt zondag om 16.30!!! Oftewel ....we starten eerder en eindigen later!!

 

Menu
Yogastudio Sense