ff

Sense Yoga Weekend 2022


 
Wanneer: 16 t/m 18 september 2022
Kosten: € 395
Door: Patricia
Locatie: Lochem 

 
Ieder jaar een nieuw en inspirerend programma met Hatha Yoga in diverse uitvoeringen, meditatie in verschillende vormen, ademtechnieken, Yoga Nidra, Yoga Filosofie, wandelen en dit jaar wordt er een Cacao Ceremonie gegeven door 2 fijne en ervaren gastdocenten.

Centrum Athanor is echt een schitterende plek voor bezinning met veel wandelmogelijkheden.

Ervaar de diepe rust en ontspanning tijdens dit weekend, wanneer je meer in contact komt met jezelf. Zelfs na het weekend zul je de doorwerking van dit ontspannen yogaweekend nog ervaren. Beginners en gevorderden kunnen meedoen.
Iedereen wordt begeleid op z'n eigen niveau.

Het zullen inspirerende dagen met hatha yoga worden in een pure, rustige vorm en onder professionele begeleiding. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, rust en stilte, voor gesprekken en gezelligheid.  Ervaar de natuur ten volle op het 3 hectare buitenterrein van het verblijf. Zonder je af op intieme plekjes voor totale rust of gebruik de steencirkel, het labyrint, de boomgaard of een van de velden.

Tussendoor is het ook heerlijk toeven op het terras en in de open kapschuur bij fris weer. Als je vroeg opstaat zie je misschien nog een zonsopkomst, ree of fazant.

Op 4 minuten loopafstand ontvangt het stille Landgoed Ampsen je graag met haar bossen, velden en heide. Hier vind je ruimte, natuur en rust. Ruimte voor verstilling en bezinning en ruimte voor ontmoeting, zowel met jezelf als met anderen die op je pad komen.

Oftewel een heerlijke plek om in te vertoeven en te wandelen. De kosten bedragen € 395 per persoon. Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen, alle vegetarische maaltijden, thee/koffie, heerlijke versnaperingen en workshops. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer!

Aanvang is vrijdag vanaf 16.00 en het programma eindigt zondag om 15.00. 
 
Boek nu

Menu
Yogastudio Sense