ff

ROSSELLA BARONCINI

ROSSELLA BARONCINI

AWAKENING THE SPINE

Waar: Yogastudio Sense
Wanneer: 17 en 18 februari 2024
Tijd: 17 februari van 13.00 tot 17.00 | 18 februari van 10.00-17.00
Docent: Patricia
Kosten: Early bird 17 februari € 75 | 18 februari € 125 (incl. lunch)
               Regular   17 februari € 85 | 18 februari € 135 (incl. lunch)

 

Rossella komt naar Sense ! Zij is een succesvolle yogadocente uit Florence (Italië) en een directe leerling van Vanda Scaravelli (1908-1999). Vanda is schrijfster van het bekende boek Awakening the Spine. Rossella beoefent al vanaf 1983 yoga en zij geeft regelmatig workshops in het buitenland en traint vooral yogadocenten in de Scaravelli methode. Yoga in de traditie van Scaravelli is lichaamswerk. Een massage voor je eigen lichaam, dóór je eigen lichaam. Van binnen uit! Een volle sensatie van vrijheid en vreugde opent zich in je lichaam. Spanningen, wonden en trauma’s kunnen op een diep energetisch niveau worden losgelaten.

Deze unieke hatha yoga methode gebaseerd op het spontaan ontvouwen van asana’s. Zwaartekracht, adem en de energetische golfbeweging staan centraal in haar lessen.

Deze milde en toch intensieve vorm van yoga nodigt je uit om aanwezig te blijven in je ervaring van moment tot moment en van de ademteug tot ademteug. Het is een wonderbaarlijke gelegenheid om geduld en mededogen voor jezelf te ontwikkelen via het observeren van je ervaring en bewust-zijn. Meditatie en pranayama zijn standaard onderdelen.

Rossella’s begeleiding is intensief en persoonlijk, vandaar dat zij in kleine groepen werkt. Er zijn 2 lesdagen. Je kunt 1 dag deelnemen of het volledige weekend. Zondag is er een Masterclass voor gevorderden.

De lessen worden in het Engels gegeven. Patricia zal vertalen indien nodig.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kom je van verder, dan is overnachten bij een van de B&B in de buurt mogelijk

 

Menu
Yogastudio Sense