ff

Over mij

Mijn naam is Patricia van der Kroft-Greven (1977) en vanaf mijn 21e beoefen ik Hatha Yoga. Destijds heeft mijn yogadocente mij geïnspireerd om de 4-jarige erkende opleiding bij Intensieve Yogascholing Utrecht (1975-2013) te volgen olv Rob Obermeijer, een van de bekendste hatha yoga docenten en directe leerling van Harish Johari. Voor de zwangerschapsyoga is ook een erkende opleiding afgerond bij PureYoga. Ik ben gediplomeerd in Hatha Yoga, Chakra Yoga, yoga filosofie en zwangerschapsyoga. Verder ben ik lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland en Europese Yoga Unie. Hiervoor is minimaal een 500 uur opleiding verplicht. Daarnaast voed ik mij jaarlijks door stilteretraites en verschillende bijscholingen te volgen. Het heeft yoga daardoor volledig verweven in mijn leven en is het niet gebleven bij alleen de fysieke houdingen op mijn matje. Want yoga is veel  meer dan dat... Yogastudio Sense heb ik opgericht om dit te kunnen doorgeven en te delen.

Met mijn man heb ik twee prachtige dochters. Mede dankzij yoga heb ik intens genoten van de zwangerschappen.

Graag wil ik met mijn enthousiasme, kennis en ervaring mensen laten ervaren wat Hatha Yoga met je kan doen.

 

Mijn naam is Cees Diele en in 2008 ben ik verliefd geworden op yoga. Sindsdien is yoga wat ik leef, wat ik ben en liefdevol geef. Ik heb met succes de 4-jarige erkende yogaopleiding, Intensieve Yoga Scholing, gevolgd. Deze opleiding heeft mij hatha yoga, chakra yoga, meditatie en filosofie van yoga geleerd. Sinds 2011 ben ik lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en volg regelmatig verschillende vormen van bijscholing.Ik geef yogales in verschillende vormen en formats. Voor mij is yoga een ervaring van bewustzijn, ontspanning en zelfkennis die alle facetten van het leven op een positieve manier beïnvloedt. Met plezier, enthousiasme en vooral vanuit rust probeer ik deze ervaring te delen in mijn lessen.

 

Mijn naam is Jeanet Esser. Na jaren in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij zo’n vijf geleden gaan verdiepen in yoga. Hoe meer ik leerde over yoga, hoe liever ik dit ook met anderen wilde delen! Ik ben inmiddels gecertificeerd yogadocent en geef naast Hatha Yoga ook kinderyoga.
Bij mijn eerste yogales werd ik gegrepen door de rust en aandacht in het moment die van de docent uitging. Dit probeer ik ook altijd mee te geven in mijn lessen: focus op wat je doet en blijf met je aandacht erbij. Dat is soms moeilijk, maar het is zo fijn om even niet met je gedachten af te dwalen en helemaal in een houding of meditatie te zijn! Ik hoop je snel te zien in een van mijn lessen. 

Menu
Yogastudio Sense