ff

Midweek yogaretraite

Midweek yogaretraite
 
Wanneer: 24 t/m 28 april 2023
Waar: Lottum te Midden-Limburg
Door: Patricia en Hans
 
 

Graag nodigen we je uit voor onze midweek yogaretraite in Lottum (Midden-Limburg) van maandag 24 april tot en met vrijdag 28 april 2023.

In een kleine groep met 10-15 deelnemers bieden wij, Patricia van der Kroft en Hans Rijnberg, je inspirerende dagen met hatha- en yin-yoga in een pure, rustige vorm onder professionele begeleiding. 
 
Naast praktische yoga-beoefening, meditatie en mantra-zingen zijn er workshops yantra schilderen. Ook is er voldoende ruimte voor eigen tijd.
 
Gedurende de retraite zal het geleidelijk steeds rustiger en stiller worden, waardoor je meer en meer kunt komen bij jezelf. Een paar dagen offline.

 

We verblijven op een mooi landgoed in ruime comfortabele kamers met eigen sanitair op basis van volledige verzorging. Een heerlijke plek om te vertoeven en te wandelen.
 
De kosten zijn als volgt:
Tweepersoonskamer: €749,-- per persoon
Eenpersoonskamer: € 849,-- per persoon
Dit bedrag is inclusief 4 overnachtingen, alle vegetarische maaltijden, thee/koffie, versnaperingen en workshops. 
Vroegboek-korting vóór 1 december: € 50,-- per persoon.

 

Vanwege stringente annuleringsvoorwaarden van de accommodatie raden we je aan om een eigen annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien we geen gelden kunnen restitueren als je later verhinderd blijkt te zijn.

Je bent welkom op maandag vanaf 14.00 uur, waarbij we om 15.00 uur starten met het programma. Op vrijdag zullen we rond 11.00 uur eindigen. Nadere praktische informatie volgt na inschrijving. Mocht je, voordat je je inschrijft nog vragen hebben, bel dan één van ons op 06 55540023 (Patricia) of 06 51207601 (Hans).

 

Wie zijn wij?

Wij zijn beiden ervaren en gepassioneerde yogadocenten, die al ruim 20 jaar met veel plezier yoga beoefenen. Wij hebben als basis de 4-jarige opleiding bij Intensieve Yogascholing Utrecht van Rob Obermeijer gedaan en hebben daarvoor en daarna diverse andere yoga gerelateerde opleidingen, retraites en cursussen gevolgd. 
In onze lessen en retraites brengen wij de kern van yoga over op een toegankelijke en rustgevende manier.

Patricia geeft yogalessen in haar studio in Zoetermeer (yogastudiosense.nl); Hans doet dat in zijn studio in Delfgauw (yogathuiskomen.nl).

 

Menu
Yogastudio Sense