ff

Midweek yogaretraite

Wanneer: Maandag 24 april t/m vrijdag 28 april 2023

Waar: Chateau Boulangerie Frandeux (Rochefort, Belgische Ardennen)

Door: Patricia en Hans
 
 
 

Yoga Retraite 2023

"Thuiskomen"

Graag nodigen we je uit voor onze midweek yogaretraite in Frandeux in de Belgische Ardennen van maandag 24 april tot en met vrijdag 28 april 2023.


In een kleine groep deelnemers bieden wij, Patricia van der Kroft en Hans Rijnberg, je inspirerende dagen met o.a. hatha- en yin-yoga in een pure, rustige vorm onder professionele begeleiding. Wij kennen deze prachtige locatie vanuit eerdere retraites.

                            

Naast praktische yoga-beoefening, meditatie en mantra-zingen gaan we ook yantra schilderen. Ook is er zeker voldoende ruimte voor eigen tijd.
Gedurende de retraite zal het geleidelijk stiller worden, waardoor je meer en meer kunt komen bij jezelf. Een paar dagen offline.

We verblijven in comfortabele kamers met eigen sanitair op basis van volledige verzorging. Een heerlijke plek om te vertoeven en te wandelen.
 
De all-in kosten zijn als volgt:
Tweepersoonskamer: €749,-- per persoon.
Eenpersoonskamer: € 849,-- per persoon. 
Dit bedrag is inclusief 4 overnachtingen, alle vegetarische maaltijden, thee/koffie en versnaperingen.
We raden je aan om een eigen annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien we geen gelden kunnen restitueren als je later verhinderd blijkt te zijn.

 
             


                                      

Je bent welkom op maandag vanaf 15.00 uur, waarbij we om 16.00 uur starten met het programma. Op vrijdag zullen we rond 10.00 uur eindigen. Nadere praktische informatie volgt na inschrijving. Mocht je, voordat je je inschrijft nog vragen hebben, bel dan één van ons op 06 55540023 (Patricia) of 06 51207601 (Hans).

 

                                           


Wie zijn wij?
Wij zijn beiden ervaren en gepassioneerde yogadocenten, die al ruim 20 jaar met veel plezier yoga beoefenen. Wij hebben als basis de 4-jarige opleiding bij Intensieve Yogascholing Utrecht van Rob Obermeijer gedaan en hebben daarvoor en daarna diverse andere yoga gerelateerde opleidingen, retraites en cursussen gevolgd. 
In onze lessen en retraites brengen wij de kern van yoga over op een toegankelijke en rustgevende manier. Patricia geeft yogalessen in haar studio in Zoetermeer (yogastudiosense.nl); Hans doet dat in zijn studio in Delfgauw (yogathuiskomen.nl).                                          

 
Menu
Yogastudio Sense