ff

Hatha Yoga

 

Yogastudio Sense geeft authentieke Hatha Yoga. Yoga staat voor verbinden, samenvoegen, eenwording. Ha (zon) en tha (maan). De zon staat voor actie en de maan staat voor verinnerlijking.

In Hatha yoga zorgen fysieke houdingen voor bewust­wording van lichaam, adem, gedachten en gevoelens. Fysieke en mentale blokkades worden waargenomen en kunnen worden opgelost, waardoor de levensenergie kan gaan stromen. Yoga is meer dan alleen fysieke houdingen. Eigenlijk is het al bewegend mediteren. Je wordt rustiger, stabieler, soepeler, krachtiger en je vindt meer balans tussen in­- en ontspanning.

Hatha Yoga is voor iedereen geschikt en het maakt niet uit hoe lenig je wel of niet bent.

De docenten bij Sense zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Iedereen -met of zonder ervaring- leert om zich meer te verdiepen in de yoga.

De docenten bij Sense zijn erkend gediplomeerd, wat inhoudt dat zij een diploma hebben behaald bij een erkende yogadocentenopleiding van minimaal 500 uur. Tevens staan zij ingeschreven bij Vereniging Yogadocenten Nederland en Europese Yoga Unie en zullen jaarlijks bijscholing volgen om zichzelf te blijven ontwikkelen en om aangesloten te mogen blijven bij de VYN. 

Menu
Yogastudio Sense