ff

Zwangerschapsyoga

8344618_s

Yogastudio Sense beschikt over een AGB-code en staat landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars. Veel verzekeraars vergoeding deze cursus! De lessen worden gegeven door een erkend gediplomeerde yogadocente.

' Zie zwangerschapsyoga bij Sense als een kadootje. Een moment voor ontspanning, gezelligheid en ook nog leerzaam... '

Het zwanger zijn is een mooie en bijzondere tijd. Het bewust ervaren van de veranderingen van het lichaam en het in contact zijn met jezelf en de baby in je buik is iets geweldigs. De lessen zijn gericht op het soepel en sterk maken van je lichaam, bewust te worden van de werking van de adem door middel van ademtechnieken, diverse yogahoudingen eigen te maken en als voorbereiding op de bevalling.

Je leert de rust en kalmte te vinden in jezelf en je krijgt meer vertrouwen.

Tijdens de partnerles zwangerschapsyoga bereid je je samen voor op de bevalling.  Je kan deelnemen met je partner, een familielid, vriendin of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen.  In deze les krijgt je partner praktische en toepasbare informatie over hoe hij/zij jou op een fijne manier kan ondersteunen tijdens de bevalling. Partners kunnen meer betekenen dan ze wellicht van te voren denken!

Na de bevalling zal er een babyochtend worden gehouden.

Ben je al verder in je zwangerschap en je wilt toch nog aansluiten? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wil je liever privélessen volgen, zie hieronder de volgende mogelijkheden:

1. 1 les met ademtechniek en houdingen tijdens de ontsluitingsfase met of zonder partner, €35 duur 45 minuten;

2. 1 les  met ademtechniek, houdingen, perstechniek en massage met partner, €50 duur 60 minuten;

3. 2 lessen, waaronder 1 les alleen voor de zwangere. Dit is een volledige les met losmaak- en ontspanningsoefeningen voor tijdens de zwangerschap. Les 2 met partner is voor het deel met de praktische info voor tijdens de bevalling inclusief massage. Het is mogelijk deze 2 delen in 1 les te volgen of verdeeld in 2 aparte lessen ad  €75, totale duur 1,5 uur. 

Optie 3 is ook mogelijk dat de partner de volledige les van 1,5 uur meedoet. 

 

Prijzen

Cursusgeld € 125 voor totaal 8 lessen, de proefles is gratis. 

Volledige cursus bestaat uit 6 lessen en 2 partnerlessen. Vervolg- en opfrislessen in overleg.
Aanmelding cursus vanaf 14 weken zwangerschap en starten vanaf 18 weken. Indien per e-mail graag naam, adres, telefoon- nummer vermelden en eventuele van belangzijnde medische informatie.

Ben je verzekerd voor deze cursus? Kijk of je de cursus (gedeeltelijk) vergoedt krijgt. Patricia staat geregistreerd in het agb-register! 

Yogastudio Sense accepteert de ZoetermeerPas.

 

Privélessen in overleg.

Menu
Yogastudio Sense