ff

Workshops

YOGA RETRAITE ‘THUISKOMEN’ 2020

Graag nodigen we je uit voor onze 5-daagse yogaretraite ‘Thuiskomen’ in Twello van maandag 27 april tot en met vrijdag 1 mei 2020.

In een kleine groep met maximaal 10 deelnemers bieden wij, Patricia van der Kroft-Greven en Hans Rijnberg, je inspirerende dagen met hatha en yin yoga in een pure, rustige vorm onder professionele begeleiding.

Naast praktische yoga-beoefening, meditatie en mantra zingen zijn er workshops yantra schilderen en yoga filosofie. Ook is er voldoende ruimte voor eigen tijd.

Gedurende de retraite zal het geleidelijk steeds rustiger en stiller worden, waardoor je meer en meer kunt thuiskomen bij jezelf. Een paar dagen offline.

We verblijven op een mooi landgoed in Twello in ruime comfortabele tweepersoonskamers op basis van volledige verzorging. De natuur in de IJsselvallei is een afwisseling van bos, graslanden, heideveldjes, poelen, beken en moerasgebied. Een heerlijk landschap om in te vertoeven en te wandelen. De kosten bedragen € 595,– per persoon. Dit bedrag is inclusief 4 overnachtingen, alle vegetarische maaltijden, thee/koffie, heerlijke versnaperingen, gebruik van yoga materialen en workshops.

Je bent welkom op maandag vanaf 10 uur, waarbij we om 11 uur starten met het programma. Op vrijdag zullen we rond 15 uur eindigen. Nadere praktische informatie volgt na inschrijving.

Aanmelden per email: info@yogastudiosense.nl

Na betaling is deelname definitief

 

YOGA JUNI WEEKEND 2020 (NOG 1 PLEKJE!!)

Vrijdag 5 juni t/m zondag 7 juni 2020

Ervaar de diepe rust en ontspanning tijdens dit weekend, wanneer je meer in contact komt met jezelf door middel van hatha yoga, karma yoga, yoga filosofie en diverse vormen van meditatie.
Zelfs na het weekend zal je de doorwerking van dit ontspannen yogaweekend nog ervaren.
Beginners en gevorderden kunnen meedoen.
Iedereen wordt begeleid op z’n eigen niveau.

De groep is klein met maximaal 10 personen. Dit maakt veel persoonlijke aandacht mogelijk. Er is ruimte voor rust en stilte en voor gesprekken en gezelligheid.

Er zijn vijf tweepersoonskamers waarvan een tweetal met eigen badkamer. De andere kamers hebben wastafels en delen twee ruime badkamers met heerlijke douches.

Het yogaweekend bedraagt € 295,00 per persoon.
Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen, vegetarische maaltijden, thee/koffie, heerlijke versnaperingen en alle workshops.
Aanvang is vrijdag vanaf 15.00 en het programma eindigt zondag om 15.00.

Aanmelden per email: info@yogastudiosense.nl

Na betaling is deelname definitief.

 

Menu
Yogastudio Sense