ff

Workshops

YOGA NIDRA

Datum: zondag 19 april 2020

Tijd: 10.00 – 11.15

Aanmelden per email voor 5 april: info@yogastudiosense.nl

Yoga Nidra betekent letterlijk, ”slaap van de yogi’s”. Het is een vorm van yoga die kan worden gebruikt om je zowel geestelijk als lichamelijk voor te bereiden op het bereiken van diepere niveaus van bewustzijn.
Yoga Nidra is een opzichzelfstaande ontspanningsoefening.
De ontspanning is heel diep, waardoor het een sterk effect heeft op je gevoel van welzijn, maar ook ruimte en helderheid geeft voor heling en inzichten.

In yoga Nidra verlaat je de Waakstaat,
ga je door de Droomstaat heen,
de Diepe Slaapstaat in,
maar blijf je volledig wakker.

Tijdens de Yoga Nidra, die ongeveer een uur duurt, wordt je systematisch meegenomen. Het begint met een paar yogahoudingen en ademoefeningen, dan volgt de Sankalpa, een hartewens, een korte positieve uitgesproken diepe wens, vervolgens de rondgang door van het bewustzijn, ademstroom en tegenstellingen en tot slot via de visualisatie naar het herhalen van de Sankalpa.

Alles wat je nodig hebt is een handdoek voor op de mat, eventueel een eigen lage hoofdkussen, een plaid en zachte (warme) kleding.

 

YOGA RETRAITE ‘THUISKOMEN’ 2020 = VOL

Graag nodigen we je uit voor onze 5-daagse yogaretraite ‘Thuiskomen’ in Twello van maandag 27 april tot en met vrijdag 1 mei 2020.

In een kleine groep met maximaal 10 deelnemers bieden wij, Patricia van der Kroft-Greven en Hans Rijnberg, je inspirerende dagen met hatha en yin yoga in een pure, rustige vorm onder professionele begeleiding.

Naast praktische yoga-beoefening, meditatie en mantra zingen zijn er workshops yantra schilderen en yoga filosofie. Ook is er voldoende ruimte voor eigen tijd.

Gedurende de retraite zal het geleidelijk steeds rustiger en stiller worden, waardoor je meer en meer kunt thuiskomen bij jezelf. Een paar dagen offline.

We verblijven op een mooi landgoed in Twello in ruime comfortabele tweepersoonskamers op basis van volledige verzorging. De natuur in de IJsselvallei is een afwisseling van bos, graslanden, heideveldjes, poelen, beken en moerasgebied. Een heerlijk landschap om in te vertoeven en te wandelen. De kosten bedragen € 595,– per persoon. Dit bedrag is inclusief 4 overnachtingen, alle vegetarische maaltijden, thee/koffie, heerlijke versnaperingen, gebruik van yoga materialen en workshops.

Je bent welkom op maandag vanaf 10 uur, waarbij we om 11 uur starten met het programma. Op vrijdag zullen we rond 15 uur eindigen. Nadere praktische informatie volgt na inschrijving.

Aanmelden per email: info@yogastudiosense.nl

Na betaling is deelname definitief

 

YOGA JUNI WEEKEND 2020 = VOL

Vrijdag 5 juni t/m zondag 7 juni 2020

Ervaar de diepe rust en ontspanning tijdens dit weekend, wanneer je meer in contact komt met jezelf door middel van hatha yoga, karma yoga, yoga filosofie en diverse vormen van meditatie.
Zelfs na het weekend zal je de doorwerking van dit ontspannen yogaweekend nog ervaren.
Beginners en gevorderden kunnen meedoen.
Iedereen wordt begeleid op z’n eigen niveau.

De groep is klein met maximaal 10 personen. Dit maakt veel persoonlijke aandacht mogelijk. Er is ruimte voor rust en stilte en voor gesprekken en gezelligheid.

Er zijn vijf tweepersoonskamers waarvan een tweetal met eigen badkamer. De andere kamers hebben wastafels en delen twee ruime badkamers met heerlijke douches.

Het yogaweekend bedraagt € 295,00 per persoon.
Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen, vegetarische maaltijden, thee/koffie, heerlijke versnaperingen en alle workshops.
Aanvang is vrijdag vanaf 15.00 en het programma eindigt zondag om 15.00.

Aanmelden per email: info@yogastudiosense.nl

Na betaling is deelname definitief.

 

Menu
Yogastudio Sense